Arrangementen

Restaurant Perron Zee beschikt over verschillende ruimtes waar gebruik van gemaakt kan worden. Het restaurant is zeer geschikt voor een diner met een groter gezelschap.
Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van “De Remise” en “De Wissel”. Dit zijn beiden zalen die afgehuurd kunnen worden voor verschillende doeleinden en bieden vele mogelijkheden.

Van buffet tot High tea, High wine, High beer, receptie, of een vergadering.


De arrangementen die Perron Zee te bieden heeft zijn te downloaden, zodat u deze op uw gemak offline kan bekijken en kan printen.


Diverse buffetten:

 

 • Kruiten buffet
 • Land en Zee buffet
 • Lunchbuffet
 • Oriental buffet
 • Stamppot buffet
 • Tapasbuffet

 • Diverse High's: 


  Overige arrangementen: 


  Bent u geïnteresseerd in een diner bij Perron Zee met een groter gezelschap? In het restaurant kunt u van twee menukaarten genieten. De reguliere dinerkaart en de tapaskaart.

  Voor de reguliere dinerkaart geldt dat bij gezelschappen vanaf 12 personen een aangepaste menukaart wordt samengesteld. Dit mag u zelf doen, maar wij kunnen deze ook voor en met u samenstellen. Doet u dit liever zelf? Kies dan vier voor-, hoofd-, en nagerechten van onze dinerkaart en dan maken wij een tafelkaart voor u.

  Kiest u liever voor een tapasdiner? Voor gezelschappen van 12 tot 15 personen serveren wij een tapas aangepast menu. Wilt u dit graag zelf samenstellen. Kies dan tien vis-, vlees- en vegetarische gerechten en dan maken een tafelkaart voor u. Voor gezelschappen van 15 tot 20 personen serveren wij een verrassingsmenu. Voor gezelschappen van 20 of meer personen serveren wij een tapasbuffet.

  Laat u zich verassen, dan kunt u natuurlijk altijd dieetwensen of gerechten die u minder lekker vind doorgeven. Wij houden daar uiteraard rekening mee.